Wij vinden de beste No Cure No Pay Aankoopmakelaar voor jou

Vind een vakspecialist in jouw regio!

Hoe werkt het?

1

Vul je gegevens in

Vul je gegevens op No Cure No Pay Diensten in en wij regelen de rest. Aan de hand van jouw gegevens krijgen wij inzichtelijker wat jij zoekt in een huis en dus ook in een aankoopmakelaar. Wij stellen vragen omtrent het soort huis wat je zoekt en enkele contactgegevens om de offertes te sturen.

2

Ontvang tot drie vrijblijvende offertes

Tot één week na jouw aanvraag ontvang je drie vrijblijvende offertes. Deze offertes hebben allemaal betrekking op jouw persoonlijke vraag. In deze offertes staan de kosten van de service en ook wat voor expertise en hulp u kunt verwachten van de aankoopmakelaars.

3

Vergelijk de offertes en kies de beste

Nadat jij de offertes heeft ontvangen, kan je beginnen met vergelijken. Bekijk ze goed, wat ze aanbieden en of de tarieven inclusief of exclusief BTW zijn. Neem vervolgens contact op met de gewenste aankoopmakelaar en koop met professioneel hulp een huis.

No Cure No Pay Aankoopmakelaar

Een huis kopen is en blijft spannend. Het is een grote investering en er komt heel wat bij kijken. Er is genoeg informatie te vinden op het internet, maar toch is het fijner om de zaak met een expert aan je zijde te bekijken. Hij of zij weet precies wat jouw situatie is en kan hier goed bij helpen.

Wat is een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden en kopen van een huis. De aankoopmakelaar weet precies hoe de lokale woningmarkt eruitziet en kan hier goed op inspelen. Zo kan de makelaar met jou meedenken en kijken welke huizen voldoen aan jouw wensen. Niet alleen heeft de aankoopmakelaar zicht op de huizen die al te koop staan, ook is hij op de hoogte van de huizen die op korte termijn in de verkoop gaan.

Met het no cure no pay principe voor de aankoopmakelaar, krijg jij hulp en pas wanneer het succesvol is hoef je te betalen. Zo heb jij zekerheid dat je betaald voor goed resultaat en heeft de aankoopmakelaar een extra drive om goed werk te leveren.

Wat zijn de kosten van een aankoopmakelaar?

Welke prijs komt kijken bij een aankoopmakelaar verschilt. Hier zijn geen vaste tarieven voor. De kosten van een aankoopmakelaar is vaak een vast bedrag die u van tevoren afspreekt. Er zijn tevens genoeg aankoopmakelaars die werken met een percentage van de aankoopprijs. Let hierbij dus wel op dat een aankoopmakelaar meer courtage krijgt zodra de aankoopprijs hoger uitvalt. Het is goed om onze offertes die wij aanleveren goed met elkaar te vergelijken.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Wat zijn de nadelen van een aankoopmakelaar?

De vakspecialisten

Makelaar

Een makelaar is een ervaren onderhandelaar en met deze expertise aan je zijde krijg jij de hoogst mogelijke prijs voor jouw woning.

Ontvang gratis & vrijblijvende offertes >>

Aankoopmakelaar

Er komt heel wat kijken bij een huis kopen. Een makelaar doet het speurwerk voor je, zoekt huizen en helpt je bij de koop.

Ontvang gratis & vrijblijvende offertes >>

Incasso

Weigert de schuldenaar geld te betalen? Met no cure no pay ontvang je snel je geld terug en betaal je slechts bij succes.

Ontvang gratis & vrijblijvende offertes >>

Advocaat

Zaken over letselschade en overlijdenszaken mogen werken met no cure no pay. Alleen bij succes van de zaak betaal je de advocaat.

Ontvang gratis & vrijblijvende offertes >>

Hypotheek

Vaak kan je meer geld lenen dan je denkt. Met een no cure no pay hypotheek heb je altijd succes en een goede hypotheek.

Ontvang gratis & vrijblijvende offertes >>