No cure no pay incasso

 U heeft recht op een bepaald bedrag, maar u krijgt het niet terug, oftewel wanbetaling. Vele bedrijven en particulieren zijn wel eens in deze situatie geweest. Wat doe u dan als bedrijf of particulier? Dit is lastig, u wilt hem juridisch dwingen tot de gewenste betaling. Maar hoe doet u dat? En wat zijn de kosten hiervan? U loopt immers de kans, indien u een juridische procedure start, dat er alsnog niet wordt betaald. Dit kan komen doordat de schuldenaar niet wil betalen (onwil) of wellicht niet meer kan betalen (onmacht) of dat de rechter u ongelijk geeft. Daarbij zijn er nog de bijzondere situaties dat de schuldenaar ontraceerbaar is omdat hij bijvoorbeeld gevlucht is.

In al deze situaties heeft u iemand nodig die u de kennis en middelen in huis heeft om de uw geld terug te vorderen. Om te voorkomen dat u (of bedrijf) voor onvoorziene kosten komen, is het verstandig om bij incasso op basis van no cure no pay uw geld terug te krijgen. Slaagt het niet om uw geld terug te krijgen, dan hoeft u niets te betalen. En terecht, u heeft immers als schade doordat u het bedrag waar u recht op heeft, niet hebt ontvangen.

Hoe werkt no cure no pay incasso?

Het bedrag dat u moet betalen als u een vordering indient wordt vooraf afgesproken. Dit kan een bepaald percentage zijn van het te vorderen en eventueel ontvangen bedrag, het kan ook een vast bedrag zijn. Het no cure no pay incasso bedrijf zal alle juridische middelen in werking stellen om uw vordering te innen. Wel zal geprobeerd worden om de relatie tussen u en de schuldenaar niet in slechte zin te beïnvloeden. Voor bedrijven is dit zeker van belang, u heeft, over het algemeen, erimmers baat bij een goede verhouding met een ander bedrijf die schulden heeft bij u. Wellicht wilt u in de toekomst wel weer zaken met hun doen. Er zal dus ook niet meteen naar de zwaarste middelen gegrepen worden bij no cure no pay incasso. Toch weet u zeker bij incasso op basis van no cure no pay het incassobureau alles in het werk zal stellen om het verschuldigde bedrag te innen. Anders ontvangt het incassobureau geen geld. No cure no pay geeft dus de zekerheid dat u met een partij in zee gaat die ervoor u is en alles in staat stelt om aan uw wensen te voldoen. Wilt u een incassobureau inschakelen, klik dan op onderstaande link, u zult dan worden doorverwezen naar de incasso rekenmodule van Das Rechtsbijstand. Zij zijn het beste incasso bureau wat dit land rijk is.