No Cure No Pay Hypotheek

No Cure No Pay Hypotheek

Een hypotheek afsluiten die past bij jouw persoonlijke situatie is lastig. Daarom kan je kiezen om een professionele hypotheekadviseur in te schakelen die jou helpt bij het afsluiten van je hypotheek. Met de no cure no pay aanpak werken wij enkel met no nonsense bedrijven. Onze partijen helpen bij het geven van hypotheekadvies en bemiddelen in het afsluiten van de meest passende hypotheek. Indien de aanvraag wordt afgewezen krijg je je bemiddelingskosten terug. Let hierbij wel op dat als de aanvraag wordt afgewezen op basis van informatie dat niet bekend was bij de hypotheekadviseur, dan geldt de no cure no pay garantie niet. Ook bij een afwijzing op basis van BKR codering geldt de no cure no pay garantie niet en wordt er niet standaard terugbetaald.

Hypotheek berekenen

Via internet zijn er genoeg tools aanwezig waarmee jij inzichten krijgt in hoeveel hypotheek je kan krijgen en wat de maximale hypotheek zou zijn. Dit is een mooie eerste stap om je te verdiepen in het af- of oversluiten van een hypotheek. Toch is een hypotheek oversluiten meer werk dan je op het eerste ogenblik denkt en is een expert op dit gebied vaak erg gewenst. Met de professionele hulp aan jouw zijde kun je precies zien wat voor hypotheek het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Zo kan je rekening houden met een mogelijke studieschuld, de maandlasten van de hypotheek en de rente die een hypotheek met zich meebrengt.

Kosten bij een hypotheek

Een no cure no pay voor hypotheken is erg wenselijk. Er komen namelijk veel kosten bij kijken die je liever in één keer goed besteed. Zo zal je rekening moeten houden met afsluitkosten (deze zijn overigens eenmalig aftrekbaar bij de belasting) en de kosten die een notaris met zich meebrengt om de hypotheek- en leveringsakte op te stellen. Wanneer je een hypotheekofferte hebt getekend en er daarna weer vanaf wilt zien, betaal je vaak ook annuleringskosten. Niet elke geldverstrekker brengt zulke annuleringskosten in rekening, let daarom hier goed op voordat je een offerte ondertekent.