Wij vinden de beste No Cure No Pay Hypotheek voor jou

Vind een vakspecialist in jouw regio!

Hoe werkt het?

1

Vul je gegevens in

Vul je gegevens op No Cure No Pay Diensten in en wij regelen de rest. Aan de hand van jouw gegevens krijgen wij inzichtelijker wat jouw persoonlijke situatie is omtrent het afsluiten van een hypotheek. Aan de hand van diverse vragen en enkele contactgegevens zoeken wij geschikte hypotheekadviseurs voor jou.

2

Ontvang tot 3 vrijblijvende offertes

Tot één week na jouw aanvraag ontvang je drie vrijblijvende hypotheekoffertes. Deze offertes hebben allemaal betrekking op jouw persoonlijke vraag. In deze offertes staan de kosten van de service en ook wat voor expertise en hulp u kunt verwachten van de hypotheekadviseurs.

3

Vergelijk de offertes en kies de beste

Nadat jij de offertes heeft ontvangen, kan je beginnen met vergelijken. Bekijk ze goed, wat ze aanbieden en wat precies onder de no cure no pay garantie valt. Neem vervolgens contact op met de gewenste hypotheekadviseur en koop met professioneel hulp een huis.

No Cure No Pay Hypotheek

Een hypotheek afsluiten die past bij jouw persoonlijke situatie is lastig. Daarom kan je kiezen om een professionele hypotheekadviseur in te schakelen die jou helpt bij het afsluiten van je hypotheek. Met de no cure no pay aanpak werken wij enkel met no nonsense bedrijven. Onze partijen helpen bij het geven van hypotheekadvies en bemiddelen in het afsluiten van de meest passende hypotheek. Indien de aanvraag wordt afgewezen krijg je je bemiddelingskosten terug. Let hierbij wel op dat als de aanvraag wordt afgewezen op basis van informatie dat niet bekend was bij de hypotheekadviseur, dan geldt de no cure no pay garantie niet. Ook bij een afwijzing op basis van BKR codering geldt de no cure no pay garantie niet en wordt er niet standaard terugbetaald.

Hypotheek berekenen

Via internet zijn er genoeg tools aanwezig waarmee jij inzichten krijgt in hoeveel hypotheek je kan krijgen en wat de maximale hypotheek zou zijn. Dit is een mooie eerste stap om je te verdiepen in het af- of oversluiten van een hypotheek. Toch is een hypotheek oversluiten meer werk dan je op het eerste ogenblik denkt en is een expert op dit gebied vaak erg gewenst. Met de professionele hulp aan jouw zijde kun je precies zien wat voor hypotheek het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Zo kan je rekening houden met een mogelijke studieschuld, de maandlasten van de hypotheek en de rente die een hypotheek met zich meebrengt.

Kosten bij een hypotheek

Een no cure no pay voor hypotheken is erg wenselijk. Er komen namelijk veel kosten bij kijken die je liever in één keer goed besteed. Zo zal je rekening moeten houden met afsluitkosten (deze zijn overigens eenmalig aftrekbaar bij de belasting) en de kosten die een notaris met zich meebrengt om de hypotheek- en leveringsakte op te stellen. Wanneer je een hypotheekofferte hebt getekend en er daarna weer vanaf wilt zien, betaal je vaak ook annuleringskosten. Niet elke geldverstrekker brengt zulke annuleringskosten in rekening, let daarom hier goed op voordat je een offerte ondertekent.

De vakspecialisten

Makelaar

Een makelaar is een ervaren onderhandelaar en met deze expertise aan je zijde krijg jij de hoogst mogelijke prijs voor jouw woning.

Ontvang gratis & vrijblijvende offertes >>

Aankoopmakelaar

Er komt heel wat kijken bij een huis kopen. Een makelaar doet het speurwerk voor je, zoekt huizen en helpt je bij de koop.

Ontvang gratis & vrijblijvende offertes >>

Incasso

Weigert de schuldenaar geld te betalen? Met no cure no pay ontvang je snel je geld terug en betaal je slechts bij succes.

Ontvang gratis & vrijblijvende offertes >>

Advocaat

Zaken over letselschade en overlijdenszaken mogen werken met no cure no pay. Alleen bij succes van de zaak betaal je de advocaat.

Ontvang gratis & vrijblijvende offertes >>

Hypotheek

Vaak kan je meer geld lenen dan je denkt. Met een no cure no pay hypotheek heb je altijd succes en een goede hypotheek.

Ontvang gratis & vrijblijvende offertes >>